Kurt, Els, Andy en Sabine

Dankzij jullie flexibiliteit konden wij vrijdag na een lange file-loze rit van een nachtje B & B genieten, met ’s morgens een uitstekend ontbijt in het zonnetje op het terras, met prachtig uitzicht op de bergen. Op zaterdag namen we dan onze intrek in jullie prachtige gîte die tot in de puntjes verzorgd en uitgerust is. Alle details zijn aanwezig, wat maakte dat we ons onmiddellijk ‘thuis’ voelden. Aan de hand van de aanwezige routebeschrijvingen van de wandelingen hebben we de nabije omgeving te voet verkend. En het mag gezegd worden, de ene wandeling was dan wat lastiger dan de andere, toch moeten ze zeker niet voor elkaar onder doen qua mooie en adembenemende uitzichten. Werkelijk een aanrader! Ook het bezoeken van Aubenas en Privas was een welkome afwisseling op de tochten in de ongerepte natuur. Wij vertrekken morgen huiswaarts, volledig uitgerust en de batterijen weer opgeladen. Bedankt voor de warme ontvangst, voor alle goede raad en daad. Warme groetjes van 3.